Het is weer misgegaan

Het is weer misgegaan!

 

Vroeger dacht ik dat als mijn vader een schroevendraaier in mijn navel deed, dat mijn kont eraf zou vallen. En heb ik tot mijn 15e (wat erg dit…) gedacht dat die rokende schoorstenen van de fabrieken langs de weg richting Spanje wolkenfabrieken waren. Goedgelovig ben ik dus altijd wel geweest ;).

Gewoon zelf niet nadenken, en maar aannemen.  

Maar wat nou als je stiekem zelf heel graag wilt geloven wat je hoort? Dan kan het nog wel eens mis gaan. En dat gebeurde met mij deze week.
Mijn goedgelovigheid sloeg weer toe en ik werd hilarisch in de maling genomen!

Elke dinsdag geef ik Dance Fitness les aan een groep fantastische vrouwen. Met mijn muziekboxen rij ik elke week naar een andere tuin om een feestje te bouwen. Sinds een aantal weken hebben we er een nieuwe gezellige dame bij, Margie Bon Regales. En ze bood aan om deze week de host te zijn voor de les. Ze gaf aan dat ze PITBULL kende! Ja PITBULL, de artiest! Ze kende hem goed en hij was op het eiland en ze kon wel regelen dat hij langs zou komen tijdens onze les.

WAT? Serieus? Neeee joh, je lult!
Ze maakt gewoon een grapje. Maar toen kwamen de appjes in de groepsapp. Een poll met “Who wants to meet Pitbull?” Toen een bericht dat de dames die niet bij de les konden zijn na die tijd nog wel konden komen voor een Meet & Greet. En Pitbull zou misschien ook nog wel meedansen!

Ik begon steeds meer te geloven dat Margie een of andere event queen was en hem gewoon echt kende. Oh my god, volgens mij komt Pitbull in mijn les!

 

En toen besloot mijn brein het te geloven.

Ik heb al wel meerdere gekke dingen meegemaakt op dit eiland dus dit zal er ook wel een zijn! Ik begon het te delen met mijn zus en vriendinnen. Weet je wie er in mijn les komt dinsdag? Fucking PITBULL!

Dinsdag
Netjes op tijd kwam ik aan bij Margie. Ze had er een heel feest van gemaakt. Een statafel bij binnenkomst met een welkomstdrankje, een tafel voorbereid met allemaal heerlijke snacks voor na de les. Iedereen kreeg een carnavalsmasker en de kerstballen hingen nog aan het plafond.

En denk eraan; normaal gesproken geef ik gewoon les en daarna ga ik weer weg.

Ze had uitgepakt! Alle dames arriveerden en Margie vertelt ons om de hoek te kijken om Pitbull te ontmoeten.
Ik dacht ‘nou, I’m ready!’

En nu komt het moment…


Er stond in een hele mooie Photo Booth een KARTONNEN BORD van PITBULL!!!

What the fuck! Hahahahaha…

Een paar jaar geleden had ik me KAPOT geschaamd, niks gezegd en gedaan alsof ik het allemaal toch al niet geloofde. Maar ik was er gewoon keihard in getuind en ik kwam niet meer bij. Ik voelde me zo’n dom kuuk’n (dom kuiken op z’n Twents).
Wie bedenkt nu zoiets geks voor een gewone Dance Fitness les? Dat is Margie!

Die avond kreeg ik een bewustzijnsmoment dat ik dus iets had aangenomen omdat ik er zelf in wilde geloven en niet meer realistisch kon nadenken. Maar kartonnen bord of niet, we hebben de avond van ons leven gehad met CARDBOARD PITBULL. Hij heeft met ons meegedanst, we mochten op de foto en zelfs een kusje op de wang. AMAZING!

Pitbull

Lieve Margie, bedankt voor je geweldige grap, gastvrijheid en gezelligheid. En als de volgende keer Beyoncé komt dan laat ik me graag nog een keer in de maling nemen.

1 gedachte over “Het is weer misgegaan”

Laat een reactie achter