Over mij

WIE IK BEN EN WAT IK DOE

Hoi,

Mijn naam is Sanne Prinsen. Geboren in 1987 en moeder van twee lieve kids.
Sinds 2022 woon ik tijdelijk met mijn gezin op Curaçao. Op dit prachtige eiland ben ik werkzaam als dance fitness instructeur en in het bezit van een eigen Reiki praktijk aan huis.

Mijn thuisbasis in Nederland is Almelo. Een plek waar ik geboren en getogen ben. Ik heb een grote liefde voor de Antillen en door het werk van mijn man wonen we nu voor de tweede keer een aantal jaren op Curaçao. In 2026 ben ik weer fysiek actief in Nederland.
Ik voel, lees en vertaal jouw energie. Vanaf jongs af aan heb ik mezelf ontwikkeld en dit in praktijk gebracht. Door mijn eigen levenservaring ben ik ervan overtuigd dat balans de sleutel is voor een gelukkig leven. Je rationele gedrag, je gevoel, je zelfbewustzijn en je intuïtie moeten in balans zijn om het beste uit je leven te halen. Weten hoe je werkt van binnen, waarom je voelt wat je voelt, doet wat je doet en hoe je lichaam en geest met je communiceren.
Ik streef ernaar om het ‘zweverige’ gevoel van Reiki en intuïtie af te halen en het met beide benen op de grond in te zetten als middel om je leven te verrijken. Jezelf intuïtief te ontwikkelen en deze tools mee te nemen in het dagelijkse leven. Hiervoor hoef je geen bomen te knuffelen, met wierook stokjes te zwaaien of in glazen bollen te kijken. Je hoeft alleen jezelf te leren kennen van binnenuit. En dan wordt de buitenwereld vanzelf een stuk mooier.

Klinkt het allemaal nog steeds een beetje gek? Dat begrijp ik. Ik leg je uit hoe het voor mij allemaal begonnen is.