REIKI & CONSULT

WAT IS REIKI

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Je kunt het vertalen als (Rei) universele (Ki) energie.

 Ik kan een hele dure uitleg gaan geven aan wat Reiki precies is maar het is iets ontastbaars en dat is wetenschappelijk niet of moeilijk uit te leggen. Het draait om energie die je diep in je lichaam hebt, voelt en ervaart. Je hebt vast wel eens de woorden meridianen of chakra’s gehoord. Allemaal mooie woorden maar het blijft een vaag gebied wat het nu precies allemaal is.

 Uiteindelijk gaat het erom hoe je je echt voelt van binnen. Je hebt een uiterlijk gedrag en een innerlijk gevoel en dat innerlijke gevoel word met Reiki aangepakt waarmee je je uiterlijke gedrag kan gaan (her)vormen. Door middel van handopleggingen ontvang jij Reiki-energie. Een nieuwe boost van energie die blokkades in jouw lichaam meer in evenwicht kan brengen.

In mijn blog kan je lezen hoe ik in mijn eigen woorden uitleg wat een Reikibehandeling met consult nu precies is en hoe het werkt.

REIKI & CONSULT

Een Reikibehandeling ontvangen is een moment voor jezelf, met je ogen gesloten naar binnen keren, pure ontspanning, je hoeft niets te doen. Door middel van handopleggingen gaat de energie in je lichaam stromen. De blokkades die je in je lichaam hebt, worden hierdoor meer in balans gebracht.
Tijdens de Reikibehandeling speelt er bij mij een parallel proces waarin ik jouw energie kan zien, voelen en vertalen. En dit deel ik graag met je na een behandeling. Mijn kijk op wie je bent en waarom, Dit kan zorgen voor rake woorden, inzichten en een stukje dichter bij jezelf komen.
De combinatie van een Reikibehandeling met consult zorgt ervoor dat je door de nieuwe inzichten gaat nadenken over jezelf, je nieuwe energie ontvangt en sneller kan gaan handelen.

Je kunt 30 tot 45 minuten ontspannen en genieten van een moment voor jezelf. Een rustige, veilige omgeving en heerlijke muziek zorgen ervoor dat je in alle ontspanning kunt genieten van de behandeling. Na die tijd mag je luisteren naar een consult dat over jou gaat.

REIKI ZONDER CONSULT

Een Reikibehandeling zonder consult doet in principe hetzelfde. Reiki doet wat het moet doen, ik ben alleen een doorgeefluik van de Reiki-energie. Je zult dezelfde effecten ervaren als na een Reikibehandeling met een consult, alleen geef ik je niet de extra informatie mee die je tot denken kan zetten.
Een Reikibehandeling zonder consult is voor de meeste mensen fijn voor pure ontspanning, het loslaten van stress, om op te laden en voor verlichting van pijn.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar hoe je werkt van binnen, ben je in de war, op zoek naar jezelf of wil je helen? Dan raad ik je aan om een Reikibehandeling met consult te boeken.

RESULTATEN REIKI & CONSULT

Een Reikibehandeling zorgt voor de meest uiteenlopende reacties en resultaten zoals:

Reacties
* een warm en heerlijk gevoel
* tintelingen
* ontspannen, rustig en licht gevoel
* helderheid
* loskomende emoties
* in slaap vallen

Resultaten
* meer helderheid in je hoofd
* meer handelen vanuit je gevoel en intuïtie
* je hormonen komen in evenwicht
* je zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd
* minder pijn ervaren of beter omgaan met je pijn
* jezelf beter leren kennen
* beter slapen
* je voelt je opgelucht
* je bent rustiger

Reiki is een behandelmethode en geen geneeswijze. Dat wil niet zeggen dat Reiki je niet kán genezen.
Reiki is een goede aanvulling op de reguliere zorg.

EEN REIKI BEHANDELING IS NIET ALTIJD EVEN EFFECTIEF.

ALS JIJ...

te hoge verwachtingen hebt en een bepaald resultaat nastreeft;
* je bewust afsluit voor de Reiki-energie;
* de aandacht die je krijgt door een ziekte of trauma niet wilt verliezen;
* je levensstijl niet wilt aanpassen;
* je denkt dat de behandelaar jou gaat genezen.

Het werk ligt uiteindelijk altijd bij jezelf. Reiki geeft je een prachtige boost met helderheid, inzichten en nieuwe energie om je te helpen helen of te verrijken.  Een flinke positieve duw in de rug.

AFSPRAAK MAKEN?

Reiki & consult: 170 naf
Duur: 2 uur

Reiki op afstand & consult: 150 naf
Duur: 1 uur 

Reiki zonder consult: 120 naf
Duur: 1 uur

Reiki op afstand zonder consult: 60 naf
Duur: 45 min