INTERESSANNE ERVARINGEN

Wil jij je ervaring bij Interessanne ook delen? Dat zou ik super vinden!

Stuur dan een mailtje naar info@interessanne.nl

LINDA ROORDINK

Ik heb nu 2 behandelingen bij Sanne mogen ondergaan. Ik kan zeggen dat ik beide keren erg bijzonder vond! Mijn 1e keer was behoorlijk intens. Er gingen tijdens de behandeling verschillende gedachten door mij heen, waar ik normaal niet zo bij stil sta. Achteraf vertelde Sanne mij wat zij ervaren had,het bleek dat mijn gedachten op die momenten nog overeen kwamen met haar interpretatie ook! Deze hele behandeling was 1 grote bewustwording!!
Mijn 2e keer bij Sanne was (gelukkig ;)) minder intens, maar had door nadertijd met haar er over te praten wel een heel groot kippenvel moment wat ook erg bijzonder was! Deze keer had Sanne mij meer ‘gestuurd’ in een richting die ik uiteindelijk op wil gaan waar we het voorafgaand over gehad hadden. Ook deze behandeling was wederom een grote bewustwording en haar behandelingen geven mij stof om na te denken.
Ik kan het zeker aanraden om eens een behandeling bij Sanne te doen. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt van begin tot eind en het hele gebeuren laat je meer bewust worden van jezelf. Dankjewel lieve Sanne
Linda Roordink
tamara drosten

TAMARA DROSTEN

Voor mijn bezoek aan Sanne wist ik dat ik vooral veel ‘moeten’ en chaos in mijn hoofd heb, ik denk veel en vergeet daardoor te voelen. Toen ik binnen kwam voelde ik me direct thuis, ze stelt je op je gemak en legt op een fijne en praktische manier uit hoe de behandeling gaat. Sanne wist binnen 1 behandeling al te zorgen dat alles wat meer geordend werd, ik merk dat ik minder chaos heb in mijn gedachten. Ze kon me feilloos aangeven waar ik bepaalde zaken vasthoud. De dingen die ik voelde en voor me zag tijdens de behandeling kon Sanne me goed uitleggen en na de die tijd nam ze de tijd om vragen te beantwoorden en tips te geven. Ik ben blij dat ik volgende week weer naar Sanne ga om weer een stukje meer van mijzelf te herontdekken.
 

EVELIEN SCHOKKER

Toen ik voor het eerst op je profiel keek, voelde ik letterlijk een soort van ‘verlichting’. De dagen erna probeerde ik te achterhalen bij wie of wat ik dit gevoel ook al weer had gekregen. Ik kon het niet direct plaatsen. Totdat ik weer op je facebook terecht kwam en toen wist ik het zeker. Ik kreeg dit gevoel bij jou. Je reageerde direct toen ik je een berichtje stuurde. Kort daarna hebben we een sessie gehad op afstand. Wat een intense en bijzondere ervaring! Iets wat ik iedereen gun. Je vertelde mij wat je had gevoeld en ik herkende wat je zei. Je benoemde dingen die ik nooit hardop heb gezegd. Ik zou in de toekomst graag nog een keer een sessie bij je willen doen. Lieve Sanne, je bent een prachtmens! Ik vind het heel speciaal dat je dit met anderen deelt.

evelien schokker
stefanie kamphuis-remie

STEFANIE KAMPHUIS-REMIE

Ik heb een sessie bij Sanne geboekt. Bij binnenkomst kom je in een hele fijne rustgevende kamer, je hoort geen enkel geluid dan alleen de muziek die wordt afgespeeld. Ze legt heel duidelijk uit wat reiki inhoudt en wat je kunt verwachten. Ik vond het best wel spannend en ben er zonder verwachtingen in gegaan. In het begin vond ik het moeilijk om me te ontspannen omdat er zoveel door mijn hoofd ging, en daarna ging het allemaal vanzelf. Ik ervaarde rust, kalmte en ontspanning tijdens de sessie. Nadat ze klaar was vertelde ze wat ze zag en voelde en alles klopte, ik werd op vele punten erg emotioneel en liet het ook maar gewoon gaan. Naderhand voelde ik me een heel ander mens, sterker in mijn schoenen en wist meteen wat mij te doen stond. Wat een fijne ervaring was dat! Sanne is een lief, betrokken, warm en betrouwbaar persoon waarbij je je snel comfortabel voelt, maar ook veilig. Ze heeft geduld, biedt een luisterend oor en ook eerlijk in wat ze zegt wat zelfs ook echt klopt! Dat heb ik als heel prettig ervaren!

CLAUDIA MOELARD

Een uitgebreide ervaring van Claudia Moelard.
Mijn motto “alles is energie”. Het visualiseren van positieve energie voor de mensen waarvan ik hou en voor mijzelf. Na een aantal jaren therapie gevolgd te hebben om met alle veranderingen in mijn leven beter te kunnen omgaan, zat ik te denken om misschien een keer Reiki te gaan proberen.
Nadat ik vorig jaar mijn nichtje hierover vertelde hoorde ik dat zij Reiki behandelingen had bij haar goede vriendin Sanne. Sanne was net bezig om zichzelf online bekend maken, dus ik ging haar volgen op Instagram en Facebook. En toen las ik Sanne haar eerste post online. Ik herkende mijzelf meteen in haar verhaal en ik wist op dat moment dat ik contact met haar moest zoeken.
1+1 is Reiki.
Na de eerste Reiki behandeling (januari) was de spirituele bevestiging dat wij om 11.11 uur klaar waren met onze behandeling helemaal voor mij de bevestiging dat ik bij Sanne op de goede plek/weg was. (1111: Je bent op de juiste weg). De eerste behandeling was een beetje aftasten voor beiden, met verrassend veel positieve informatie, maar vooral veel positieve energie na de tijd. Ze gaf aan dat ik chaotisch aanvoelde en dat klopte, wist even niet waar ik moest beginnen met alles wat ik wilde doen. Ze had mij energie gegeven voor (onder andere) meer orde in mijn leven en ik kwam met een lach op mijn gezicht bij haar vandaan. Vanaf dat moment begon ik weer aan dingen doen zonder chaos in mijn hoofd. Ik was verkocht! Reiki is voor mij “de juiste weg”!
De tweede behandeling (februari) stond ik veel meer open voor Sanne haar energie en heeft zij nog meer van mijn energie kunnen lezen. De mooie omschrijving van haar dat er veel positieve energie om mij heen hing, een regen van gouden sterretjes en dat ze die bij mij weer naar binnen had proberen te brengen. Toen ik mijn ogen dicht had kreeg ik op een bepaald punt het gevoel dat het helemaal licht werd om mij heen (terwijl ik buiten toch zeker de regen hoorde vallen op die donkere dag). Ze vertelde dat ze veel wit om mij heen had gezien en dat kwam perfect overeen met wat ik had gezien. Geweldig! Ook uit deze behandeling haalde ik zoveel positieve energie om mijn dagelijkse dingen goed te kunnen aanpakken.
Toen kwam helaas de mededeling dat in verband met Corona onze derde behandeling niet doorging.
Maar in plaats daarvan wilde ze wel Reiki op afstand doen.
Ik heb haar meteen laten weten dat ik dat wilde proberen en afgelopen vrijdag was het dan zover. Ik in mijn eigen huisje, liggend op mijn eigen bed, zij in haar eigen huisje. Een appje van Sanne van tevoren dat ze om 19.00 uur zou beginnen met de behandeling van 20 minuten en de vraag of ze zich nog ergens op moest richten waar ik energie voor nodig had. In verband met de Corona hectiek kon ik wel wat positieve energie gebruiken, nu gedeeltelijk werkend uit huis, met twee kinderen die je bezig moet houden en die ook hun huiswerk moeten maken. Toen ik mijn ogen dicht deed had ik binnen enkele minuten het gevoel dat ik al “onder” was. Mijn hoofd kantelde zich langzaam naar achteren en ik kreeg het gevoel van complete ontspanning en ik had een rustige ademhaling.
Wel spannend natuurlijk zo’n eerste keer en na 10 minuten zat ik helaas weer met mijn ogen open. Nog een keer gaan liggen en mijn ogen dichtgedaan, daarna ook binnen no-time weer op die rustige plek, waarbij in mijn gezicht opeens allerlei spieren begonnen te trekken, rond mijn ogen en mijn neus. Na de tijd vertelde Sanne dat ze het gevoel had dat ik iets wilde zeggen (dat klopt) en dat daarom de spieren in mijn gezicht aan het bewegen waren. Ik kon precies merken wanneer Sanne klaar was met haar behandeling, want mijn hoofd kantelde zich weer naar voren en mijn ogen gingen vanzelf open. Naast mij op mijn telefoon kreeg ik op dat moment een bericht van Sanne: Ik ben klaar met de behandeling. Heb je iets mogen voelen of ervaren? Ben met een glimlach op mijn gezicht aan mijn weekend begonnen. Dank je wel lieve Sanne.
claudia moelard
Tineke Drenth

TINEKE DRENTH

Een tijdje geleden kreeg ik van Sanne een Reiki behandeling op afstand.
Ze had me gevraagd om rustig op bed te gaan liggen en mij te ontspannen. Het was een hele bijzondere ervaring.
Ik voelde haar duidelijk in mijn hoofd en keel. Ik kreeg eerst een rondje in licht te zien dat snel ronddraaide en veranderde in een spiraal van licht. Het gaf mij een heel blij en liefdevol gevoel. Ik heb daarna door de uitleg van Sanne begrepen dat ze veel in vormen, ook spiralen, ziet. Het was bijzonder om mee te maken. Ik heb er veel aan gehad en vind het zeker een aanrader!

WENDY KRUIT

De reden dat ik bij Sanne terecht kwam was vanwege lichamelijke klachten die (op dat moment) niet direct verholpen konden worden. Door middel van reiki is het gelukt om de pijn te verzachten tot er een medische oplossing beschikbaar was. De sessie zelf ervaarde ik als iets heel moois, waardoor het ook nog eens best emotioneel was. Alles leek los te komen. Niet alleen lichamelijk, maar ook echt mentaal een grote verrijking. Vooral op spiritueel gebied was het best confronterend. Tijdens een sessie heb ik me nooit vreemd of ongemakkelijk gevoeld, het is echt wel heel fijn om de energie van Sanne te voelen. Achteraf verteld ze heel duidelijk wat ze zelf voelt en ziet, waardoor veel puzzelstukjes samen vallen. Ik ben sinds deze week weer begonnen met de behandelingen en merkte na de eerste keer gelijk de intensiteit. Het blijft gewoon heel speciaal, een mooi en bijzondere ervaring!

Wendy Kruit
Reuel Rogers

REUEL ROGERS

My name is Reuel Rogers.
I had a wonderfull experience with my first ever reiki session with Sanne. At first i didn’t know what to expect but she explained everything. I felt real good during and after the session. She definitely knows what she is doing.
I would definitely recommended this to anyone i know. its awesome and healing..
thank you very much for this wonderful opportunity♥️

JAN-WILLEM STULEN

Afgelopen week heb ik contant opgenomen met Sanne. Ik kreeg alle informatie die ik nodig had. I.v.m. het Corona virus spraken we af om een reiki behandeling op afstand te doen.
Ik moet zeggen, ik heb veel meegemaakt het afgelopen jaar. Leuke dingen maar meer minder leuke dingen. Sanne heeft mij vrijdag 3 april een reiki behandeling gegeven op afstand.
Ik kreeg het heel koud en mijn hart ging tekeer.
Dit gebeurde ook omdat ik bepaalde spanningen had. Sanne gaf na de behandeling aan dat ze moeilijk toegang kon krijgen tot mij en dat het een paar minuten duurde voordat ze toegang kreeg. Op dit moment kreeg ik het heel koud en trilde ik het uit. Ik
Moet zeggen dat het wel een lekker gevoel was. Ik ben namelijk best een gestresst mannetje en ik werk 65 a 70 uur per week. Ik ben altijd bezig en kan moeilijk even stil zitten of liggen. Ik gun mezelf nooit geen rust en ik ben blij dat Sanne mij hier nu mee gaat helpen. Dat ik weer de energie krijg en vooral de negativiteit (de donkere plekken in mijn brein weer wit te maken)
Ik ga het traject aan en ik ben blij dat Sanne me hierbij helpt.
Sanne ik wil je nogmaals bedanken. Je bent een topper♥️
JAN WILLEM STULEN

BASIL JOHNY

Hi, I’m Basil Johny from Kerala, India. I met sanne on Facebook. I was feeling so much stress recent days, anyway stress was my companion from my childhood. For the last few weeks, I felt so much anxiety ,stress and fear with out much reason.
Accidentally, I think not accidentally its god way i met sanne.she was very friendly and she gave me a distant reiki healing.After the healing my mind and body became cool. I felt very relaxed. My fear gradually became low.Now I can think with clarity. Now I can identify what was the wrong decisions I took in the past which led me to my failure. Sanne replaced the negativity in me with positivity. I have met reiki teachers in real life,but I didn’t experienced this much positive energy with them as sanne gave me from another country. I think this is a positive start for my life. I can’t thank enough sanne

ANOUK DRENTHEN

Ik ken Sanne al sinds mijn jeugd en heb altijd al geweten dat zij op spiritueel gebied meer kon dan een ander. Ze vertelde mij dingen die ik toen die tijd niet wou weten van mijzelf terwijl ik diep van binnen wist dat ze de waarheid sprak! Ik vond het op dat moment te confronterend en was nog niet klaar voor die waarheid. Door de jaren heen toch altijd wel in contact gebleven met de spirituele wereld zowel van mijn kant als die van haar. Totdat ze mij vertelde dat ze Reiki ging doen…. Ik was meteen enthousiast en wist jah !!! ik moet dit voor mijzelf bij jou gaan doen!!! Nu was ik er klaar voor en was dit het gene wat ik nodig had en heb. Mijn eerste behandeling was heel erg mooi en bijzonder vooral omdat ze het bij mij thuis deed in mijn eigen veilige omgeving. Het geen waar ze mij mee ging helpen was dat ik verheldering en rust zocht voor mijzelf en het weer vinden van mijn innerlijke ik. Mijn reis begint nu pas en niet wetende dat ik aan het einde zo sterk, krachtig en rustig in mijn schoenen zou komen te staan. Het gevoel dat ik heb ervaren is moeilijk te beschrijven. Je sluit je ogen en voelt van alles door je heen gaan dagelijkse dingen, boodschappen lijstje etc. Na een tijdje kon ik mij steeds meer open stellen en steeds meer genieten, ervaren en voelen tijdens de reiki behandeling. Ik heb 8 reiki behandelingen gedaan bij Sanne. Ik begon met mijn deur op een kier en nu staat hij helemaal open 🙂 het heeft mijn leven verrijkt ! Een echte aanrader!!