Reiki en intuïtieve ontwikkeling Curaçao

van Interessanne

Mijn naam is Sanne Prinsen en ik ben reiki therapeut en coach intuïtieve ontwikkeling van Interessanne. Met een nuchtere kijk en een intuïtieve touch help ik je graag om jezelf te vinden, te helen en te groeien.

Reikibehandelingen met consult – intuïtieve ontwikkeling – opleidingen. ​

Reikibehandeling:

Een Reikibehandeling ontvangen is een moment voor jezelf, met je ogen gesloten naar binnen keren, pure ontspanning, je hoeft niets te doen. Door middel van handopleggingen gaat de energie in je lichaam stromen. De blokkades die je in je lichaam hebt, worden hierdoor meer in balans gebracht. Na een behandeling voel je je vaak lichter, heb je meer helderheid in je hoofd en kun je beter handelen vanuit je gevoel (intuïtie). Maar ook word je zelfherstellend vermogen gestimuleerd, komen je hormonen in evenwicht en kun je beter slapen.

Is het voor jou niet mogelijk om bij mij in de praktijk te komen? Dan is het ook mogelijk om een Reiki-afstandsbehandeling in te plannen.

Consult:

Ik voel, lees en vertaal jouw energie. Klinkt dit gek? Dat begrijp ik. Vanaf kleins af aan zie ik kleuren en beelden en voel ik emoties als ik in aanraking kom met mensen. Door veel te oefenen, heb ik geleerd dat ik dit kan interpreteren en vertalen. Ik zie als het ware jouw energie. Het is mijn kijk op wie je bent en waarom. Na een Reikibehandeling deel ik graag deze informatie met jou door middel van een consult. Rake woorden, mooie gesprekken en inzichten maken dat je een stukje dichter bij jezelf komt.
Het is ook mogelijk om een Reikibehandeling in te plannen zonder consult.

Intuïtieve ontwikkeling:

Tips and tricks om in contact te komen met jezelf. Hoe werk je van binnen, waar ligt je kracht en hoe kun je dit gebruiken om het beste uit je leven te halen?

Intuïtieve ontwikkeling is je eigen waarheid ontdekken. Je verlegt je focus van de buitenwereld naar jouw innerlijke wereld. Daar ontdek je wie je bent, hoe je werkt van binnen en creëer je een nieuwe kijk op het leven. Je komt dichter bij jezelf, je hart en je intuïtie. Je krijgt meer grip op je emoties en leeft meer vanuit dankbaarheid. Je ontdekt je talenten en komt erachter waar je passie voor hebt.
In deze vorm geef ik workshops en individuele begeleiding.

Opleidingen
Tijdens een Interessanne Reiki-opleiding krijg je naast Reiki 1,2 of 3 ook handvaten mee voor je eigen intuïtieve ontwikkeling. Geef jezelf en anderen Reiki en leer hoe om te gaan met je eigen energie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij.

Bij Reiki en intuïtieve ontwikkeling van Interessanne streef ik ernaar om de alternatieve geneeswijze minder ‘zweverig’ te maken. Ik streef ernaar jou te laten ervaren dat het heel normaal is en dat het bij ons hoort als mens. Door meer naar binnen te keren en te zien hoe jouw lichaam en geest werkt, dit te omarmen, te accepteren en ermee in contact te komen, ga je jezelf meer begrijpen en krijg je meer controle over je eigen leven. Als het van binnen goed zit, creëer je een prachtige buitenwereld. Want die creëer je namelijk helemaal zelf.

Met mijn prachtige praktijk aan huis op het mooie serene Curaçao verwelkom ik je met alle liefde om jouw eerste stap te zetten naar het verrijken van je leven.

Wil je graag weten hoe het voor mij allemaal is begonnen, lees dan mijn verhaal op mijn website.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Reikibehandeling met of zonder consult?


Een Reikibehandeling met consult geeft je extra informatie. Het lezen van jouw energie is een parallel proces wat bij mij speelt naast de Reikibehandeling. Omdat ik woorden kan geven aan de energie kan ik je vertellen hoe het werkt bij jou van binnen. Dit zorgt ervoor dat je inzichten krijgt, gaat nadenken en meer in contact komt met jezelf.

Een Reikibehandeling zonder consult doet in principe hetzelfde. Reiki doet wat het moet doen, ik ben alleen een doorgeefluik van de Reiki-energie. Je zult dezelfde effecten ervaren als na een Reikibehandeling met een consult, alleen geef ik je niet de extra informatie mee die je tot denken kan zetten.
Een Reikibehandeling zonder consult is voor de meeste mensen fijn voor pure ontspanning, het loslaten van stress, om op te laden en voor verlichting van pijn.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar hoe je werkt van binnen, ben je in de war, op zoek naar jezelf of wil je helen? Dan raad ik je aan om een Reikibehandeling met consult te boeken.

Wat is Reiki op afstand?


Reiki op afstand werkt eigenlijk hetzelfde als een fysieke Reikibehandeling maar zijn wij niet aanwezig bij elkaar in dezelfde ruimte. Je kunt lekker thuis blijven, een rustig plekje zoeken waar je niet gestoord wordt en genieten van een half-uur ontspanning. De energie komt gericht naar jou toe. Ook hierbij is het mogelijk om naderhand een consult te ontvangen. Voelt het voor jou alsof dit bijna niet mogelijk is? Begrijpelijk. Zie het als een telefoon gesprek. Hoe ver je ook van elkaar af bent, je kunt altijd met elkaar bellen door middel van energie die via de lucht bij jouw telefoon terecht komt en je daardoor kunt communiceren met elkaar. Ik bel dus even bij je in.😊

Heb je andere vragen? Stuur me dan een mailtje en ik beantwoord ze graag.

Voor afspraak of meer informatie. Neem contact met mij op.