SPIRITUELE ONTWIKKELING

WAT IS SPIRITUELE ONTWIKKELING

Spirituele ontwikkeling is je eigen waarheid ontdekken. Je verlegt je focus van de buitenwereld, naar je innerlijke wereld.  Daar ontdek je wie je bent en creëer je een nieuwe kijk op het leven. Je komt dichterbij je jezelf, je hart, je intuïtie en je wordt wakker. Je krijgt meer grip op je emoties en leeft meer vanuit dankbaarheid. Je ontdekt je talenten en komt erachter waar je passie voor hebt.

Spiritualiteit zit vanbinnen. Als je de manier waarop jij naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen om je heen. Leer te communiceren met je eigen lichaam, en met een ander zintuig.

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mijn eigen waarheid gevormd.
Ga op zoek naar jouw waarheid.

interessanne

INTERESSANNE WORKSHOP

WAT BIED IK AAN?

Interessanne workshop
Leer hoe je kunt communiceren met je lichaam.  Met het zesde zintuig, je gevoel, je intuïtie.

Tijdens een Interessanne avond breng ik jou in contact met jezelf. Je leert jezelf open te stellen voor je gevoel. Mooie gesprekken, leuke opdrachten en interessante oefeningen brengen jou in contact met… jou! De avond vind plaats in groepsverband.

Groep:
Minimaal 3 personen – maximaal 5
Tijd: 3 uur
Prijs: €250,-

Individueel:
Heb je interesse om jezelf te ontwikkelen op spiritueel vlak? Maak dan een afspraak voor een reikibehandeling inclusief consult. Tijdens het consult wordt vaak duidelijk waar je staat, en bepalen we samen wat voor jou de beste plek is om te beginnen.

Reiki behandeling inclusief consult €70,-