INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

WAT IS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Intuïtieve ontwikkeling is je eigen waarheid ontdekken. Je verlegt je focus van de buitenwereld, naar je innerlijke wereld.  Daar ontdek je wie je bent en creëer je een nieuwe kijk op het leven. Je komt dichterbij je jezelf, je hart, je intuïtie en je wordt wakker. Je krijgt meer grip op je emoties en leeft meer vanuit dankbaarheid. Je ontdekt je talenten en komt erachter waar je passie voor hebt.

Intuïtie zit vanbinnen. Als je de manier waarop jij naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen om je heen. Leer te communiceren met je eigen lichaam, en met een ander zintuig.

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mijn eigen waarheid gevormd.
Ga op zoek naar jouw waarheid.

interessanne

INTERESSANNE WORKSHOP

WAT BIED IK AAN?

Interessanne workshop
Leer hoe je kunt communiceren met je lichaam.  Met het zesde zintuig, je gevoel, je intuïtie.

Tijdens een Interessanne avond breng ik jou in contact met jezelf. Je leert jezelf open te stellen voor je gevoel. Mooie gesprekken, leuke opdrachten en interessante oefeningen brengen jou in contact met… jou! De avond vindt plaats in groepsverband.

Groep:
Minimaal 2 personen – maximaal 6
Duur: 3 uur
Prijs: 450 naf

Individueel:
Heb je interesse om je intuïtie meer te ontwikkelen? Maak dan een afspraak voor een reikibehandeling inclusief consult. Tijdens het consult wordt vaak duidelijk waar je staat, en bepalen we samen wat voor jou de beste plek is om te beginnen.

Spiritueel:
Heb jij al ervaringen op spiritueel vlak en weet je niet hoe je hier mee om moet gaan of wat je er mee kunt doen? Maak dan een afspraak voor een reikibehandeling met consult. Tijdens het consult wordt vaak duidelijk waar je staat en kunnen we de behandeling uitbreiden door meer kennis te laten maken met je eigen spiritualiteit. Je krijgt handvatten, tips & trics om jezelf meer te ontdekken op spiritueel vlak. 

Reiki behandeling inclusief consult 120 naf
Individuele spirituele ontwikkeling 150 naf