Eerst geloven en dan ZIJN

Leer geloven in, houden van en oke te zijn met jezelf

Met een nuchtere kijk en intuïtieve touch help ik je graag om jezelf te vinden, te helen en te groeien.

Reiki | reiki opleidingen | intuïtieve ontwikkeling | consulten

Woon je in Nederland?
Tot en met 2026 ben ik woonachtig op Curacao, hierdoor zijn fysieke behandelingen en opleidingen in Nederland niet mogelijk.
Voor afstandsbehandelingen, consulten en intuïtieve ontwikkeling kun je contact met me opnemen.

Reiki & Consult

Je innerlijke zelf en je uiterlijke gedrag met elkaar in harmonie brengen. Een Reikibehandeling ontvangen, is een moment voor jezelf, met je ogen gesloten naar binnen keren, pure ontspanning, je hoeft niets te doen.

intUÏTIEVE ONTWIKKELING

Leg je focus van de buitenwereld naar je innerlijke wereld en ontdek je eigen waarheid. Tips and tricks om in contact te komen met jezelf. Hoe werk je van binnen, waar ligt je kracht en hoe kun je dit gebruiken om het beste uit je leven te halen?

Opleidingen

Wil jij jezelf en anderen Reiki kunnen geven met je eigen intuïtieve touch? Tijdens een Interessanne Reiki-opleiding krijg je naast Reiki 1,2 of 3 ook handvaten mee voor je eigen intuïtieve ontwikkeling. Geef jezelf en anderen Reiki en leer hoe om te gaan met je eigen energie.

Mijn naam is Sanne Prinsen. Geboren in 1987 en moeder van 2 lieve kids. Ik ben danscoach en evenementenorganisator bij een talentenhuis voor jongeren in Almelo, een fitnessinstructeur bij een dance-workout studio en in bezit van een eigen Reiki praktijk aan huis.

Ik voel,lees en vertaal jouw energie. Klinkt dit gek? Dat snap ik. Ik leg het je uit. 

INTERESSANNE ERVARINGEN

Ik heb nu 2 behandelingen bij Sanne mogen ondergaan. Ik kan zeggen dat ik beide keren erg bijzonder vond! Mijn 1e keer was behoorlijk intens. Er gingen tijdens de behandeling verschillende gedachten door mij heen, waar ik normaal niet zo bij stil sta. Achteraf vertelde Sanne mij wat zij ervaren had,het bleek dat mijn gedachten op die momenten nog overeen kwamen met haar interpretatie ook! Deze hele behandeling was 1 grote bewustwording!!
Voor mijn bezoek aan Sanne wist ik dat ik vooral veel ‘moeten’ en chaos in mijn hoofd heb, ik denk veel en vergeet daardoor te voelen. Toen ik binnen kwam voelde ik me direct thuis, ze stelt je op je gemak en legt op een fijne en praktische manier uit hoe de behandeling gaat. Sanne wist binnen 1 behandeling al te zorgen dat alles wat meer geordend werd, ik merk dat ik minder chaos heb in mijn gedachten.
tamara drosten
Tamara Drosten Lees meer...
Toen ik voor het eerst op je profiel keek, voelde ik letterlijk een soort van ‘verlichting’. De dagen erna probeerde ik te achterhalen bij wie of wat ik dit gevoel ook al weer had gekregen. Ik kon het niet direct plaatsen. Totdat ik weer op je facebook terecht kwam en toen wist ik het zeker. Ik kreeg dit gevoel bij jou. Je reageerde direct toen ik je een berichtje stuurde. Kort daarna hebben we een sessie gehad op afstand. Wat een intense en bijzondere ervaring!
evelien schokker
Evelien Schokker
Lees meer...

Voor afspraak of meer informatie. Neem contact met mij op.

    Volg mij op social media